Sådan sælger du dine egne malerier

Akvarel billede
Sådan sælger du dine egne malerier
Henrik Andersen
-
17/05/2022
-

Er du ferm med en pensel i hånden? Måske er du endda så god til at male, at du har lyst til at prøve at sælge dine kunstværker. Det kræver, at du først og fremmest gør opmærksom på dig selv og dine værker. Her kan du læse mere om, hvordan du får succes med at sælge dine malerier.

Opret en side på de sociale medier

Hvis du vil have succes med at sælge din malerier, er du nødt til at vise dine værker frem. Den nemmeste måde at gøre opmærksom på dig selv og dine værker er at oprette en side på et sociale medie som Instagram eller Facebook. Her skal du lægge dine billeder op, så omverdenen kan se dem.

Det er dog ikke alt bare at oprette en profil. Du er nødt til at opdatere den løbende, når du laver nye malerier. Sørg for at lægge dem op, så snart, du har lavet et værk, som du er tilfreds med. Det er en god idé at gøre det med jævne mellemrum, så du er sikker på, at der er aktivitet på din side.

Gør opmærksom på din side

Du har nu oprettet en side på de sociale medier, og det er en god start. Sørg for at fylde den ud med dine tidligere værker, så du er klædt på til at vise dine billeder frem. Herudover skal der naturligvis være nogen, som rent faktisk følger din side.

Hvis du bruger Instagram, kan du med fordel begynde at følge andre kunstnere eller deres følgere. Når du begynder at følge en person, vil vedkommende ofte klikke sig ind på din profil for at se, hvem du er – og så har du mulighed for at vise dine værker frem.

Det handler om at skabe det første salg

Det vigtigste er, at du får solgt dine billeder. I starten gør det ikke så meget, hvad du får for dem. Så længe, du sælger noget, er det en succes. Du bør derfor starte med at sætte dine billeder til salg for billige penge, som ikke vælter budgettet. Det vil med garanti få dig hæve din selvtillid, så du får mere blod på tanden.

Samtidig skal du blive ved med at producere nye malerier, så du er sikker på, at du hele tiden udvikler dig selv og din personlige stil. Samtidig bør du jævnligt lave nye opslag, der gør opmærksom på, når du har noget til salg. Hvis du har store billeder til salg, bør de koste mere end mindre malerier, men sørg for, at prisen er fair.

Copyright 2024 - Pilanto Aps