Pynt haven med malede sten

Malede sten
Pynt haven med malede sten
Henrik Andersen
-
31/03/2022
-

Hvis du trænger til et kreativt projekt, som hele familien kan samles om, er det oplagt at gå i gang med at pynte haven – f.eks. med malede sten, som både ser godt ud og skaber hygge. Det perfekte kreative projekt til ferie med ungerne. Herunder følger en række gode tips og tricks til, hvordan du kommer i gang.

Et hyggeligt familieprojekt

Det er hyggeligt at gå på havearbejde, hvis det ikke virker som en sur pligt. Ofte er det græsslåning og hækklipning, som er de helt store byrder, og dem ville de fleste husejere gerne slippe for. Der findes dog andre projekter, som er langt mere hyggeligt – og det er dem, som bidrager til at skabe et hyggeligt miljø i haven.

Hvis du mangler sådan et projekt, kan du med fordel invitere hele familien med til at male sten, som I kan pynte haven med. Der er masser af muligheder for at bidrage til øget hygge i haven ved at male sten, og der er mange fremgangsmåder, som I kan gøre brug af.

Læg små sten med sjove motiver i bedene

Er du typen, som har mange havebede i din have, kan det være hyggeligt at male nogle små sten, som du placerer rundt omkring i bedene. Det vil give både dig selv og gæsterne en hyggelig oplevelse, når de færdes i haven, da man kan gå på opdagelse efter de små, malede sten med hyggelige og sjove motiver.

På den måde bliver havevandringen til en slags skattejagt. Du kan også pynte dine bede med barkflis, hvis det skal blive ekstra hyggeligt. Du kan få barkflis hos Nethandel.dk, hvor du kan sammenligne priser og finde de billigste produkter.

Det perfekte projekt til en weekend med børnebørnene

De fleste bedsteforældre elsker at passe børn – og de fleste børn elsker at blive passet hos bedsteforældrene. Her får man lov til lidt mere end derhjemme, og ofte byder pasningen på en masse sjove lege og kreative udfoldelser, som der måske ikke altid er tid til derhjemme.

At pynte haven med malede sten er en af de aktiviteter, som måske ikke altid bliver realiseret derhjemme, hvor forældrene også skal have tid til at gå på arbejde, smøre madpakker og alle de andre ting, som voksenlivet kræver.

Hvis du har børnebørn, er det derfor oplagt at invitere dem til at være med, når haven skal pyntes. De vil synes, det er sjovt at pynte haven med malede sten, og det bedste er, at børn aldrig løber tør for gode idéer. Samtidig er det et hyggeligt minde om dine børnebørn, som du helt sikker vil sætte pris på, når du finder en af de smukke sten i haven.

Mangler du flere ideer til kreative projekter, så læs mere om hvad du kan lave med akvarelmaling her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps